fbpx

Sancho kan sende Dembélé til Manchester United

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.08.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé // Sancho

Manchester United er et af de få hold, som er klar til at spendere stort denne sommer, da deres transfermål er Jadon Sancho, som spiller for Dortmund. Nu vil United gå efter Ousmane Dembélé, hvis de ikke kan få Sancho.

Dortmund nægter at sælge Jadon Sancho uanset hvilke summer der kommer på bordet. Deres sportsdirektør Michael Zorc sagde for nylig, at Jadon Sancho bliver i Tyskland den kommende sæson. Det kan sende Dembélé til Manchester United, skriver den catalanske avis Sport.

Manchester United har behov for at forstærke deres angreb denne sommer, så derfor har de rettet blikket mod Sancho, der har en fortid hos naboerne fra Manchester City, men englænderne har svært ved at overbevise Dortmund om et salg.

Uniteds 'Plan B' er derfor at gå efter Dembélé. Det er usikkert hvordan Barca vil reagere, hvis United gør noget ud af deres interesse og kommer med et formelt bud. Hvis United lægger den rette pris på bordet for Dembélé, så er Barca klar til at sælge.

Det er ikke første gang at rygtebørsen sender Dembélé til United. For en måned siden var der også forlydender om interesse fra englændernes side.

.:FORSIDE:.