Sergi Roberto: 'Vigtigt at vi var tålmodige'

FCBARCELONA.DK - 23.01.20

// Sergi Roberto // Ibiza

Barca kom med besvær videre i Copa del Rey med 1-2 sejren over Ibiza. Efter kampen glædede Sergi Roberto sig over sejren, som han tilskrev holdets tålmodighed og Griezmanns skarphed.

'Ibiza bragte sig foran, men vi var tålmodige og spillede vores eget spil. Vi vidste at deres intensitet ville falde og sådan blev det. I anden halvleg skabte vi flere chancer og fik scoret i de sidste minutter, hvilket bragte os videre' indledte han.

'Vi blev ikke nervøse, men var rolige, fordi vi fandt plads. Det var vigtigt at vi var tålmodige og vi er alle tilfredse' fortsatte catalaneren.

Griezmann scorede begge Barcas mål og det fik en kommentar. 'Han fik to chancer og satte dem begge ind. Vi er meget tilfredse med ham og han selv er meget glad'.

I fraværet af Messi, Busquets og Piqué, var det Sergi Roberto der bar anførerbindet, hvilket tydeligt betød meget for ham. 'Det er jeg rigtig glad for. Det sker sjældent, fordi jeg er fjerde anfører og Leo, Gerard eller Busi er som oftest med. I dag var det min tur og jeg er stolt over, at kunne repræsentere holdet. Jeg er glad for sejren' afsluttede han.