fbpx

Setién kan ånde lettet op efter sejr i debutkamp

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.01.20

© Getty Images
// Setien // Granada

Der var er stort pres på Quique Setién op til sin første kamp som træner for Barca før kampen mod Granada, så derfor var det vigtigt for at vinde den første kamp og komme godt fra start. Heldigvis vandt catalanerne kampen med 1-0.

Quique Setién kan ånde lettet op efter sejren over Granada søndag aften, da der var et stort pres på ham inden kampen mod oprykkerne fra Granada. Et pointtab havde uden tvivl sat ham undet et massivt pres og tilmed havde cantabrianeren ikke vundet end debutkamp som træner før, så det tegnede usikkert før kampen.

Det lykkedes dog for Barca at vinde kampen 1-0 med en scoring fra Lionel Messi i anden halvleg, hvilket giver en god start for holdets nye træner. Det er altid vigtigt at komme godt fra land i Barca for at få spillernes og tilhængernes opbakning.

Barca havde valgt Setién som træner på grund af den form for fodbold han tidligere har praktiseret, men  på trods af den gode start med sejren på 1-0, var det ikke et sprudlende Barca-mandskab man så mod Granada. Barca sad ellers tungt på kampen og der var indimellem gode takter, men det er tydeligt, at der stadig er meget der skal arbejdes med, før man igen kan forvente tiki-taka fodbold på Camp Nou.

Næste opgave for Setién og co. bliver allerede om to dage, hvor Barca-træneren skal forsøge at bygge videre på sin gode start med videre avancement i pokalturneringen på udebane mod Ibiza.

.:FORSIDE:.