fbpx

Setién: 'Real Madrid har været bedre end os'

FCBARCELONA.DK - 15.07.20

© FC Barcelona
// Osasuna

Quique Setién holdt onsdag eftermiddag pressemøde forud for torsdagens hjemmekamp i den spanske liga mod Osasuna. her erkendte Barca-træneren, at Real Madrid har været bedre end Barca efter corona-pausen.

Læs Setiéns udtalelser herunder.

Barca-træner til næste sæson?
'Selvfølgelig ser jeg mig selv som Barca-træner til næste sæson - alt andet ville være mærkeligt. Der bliver sagt og skrevet meget, men jeg har oplevet disse situationer mange gange før. Men det er selvfølgelig klart, at det er ikke er noget, som jeg bestemmer. Det handler ikke kun om resultaterne, men også om hvor vidt man mener, at jeg har gjort et godt stykke arbejde'.

Hvem er skyld i, at man ikke vinder titler?
'Jeg påtager mig min del af ansvaret, men ikke det hele. Det er klart, at ansvaret altid vil pege tilbage på træneren, men jeg mener ikke, at jeg har udført et dårligt stykke arbejde fordi, at vi har spillet uafgjort i tre kampe. Jeg vil mere sige, at det er Real Madrids fortjeneste, at de ligger hvor de ligger'.

De Jong er tilbage:
'Han har trænet normalt med i flere dage og han er klar igen. Hans skade er næsten glemt nu. Nu må vi se, om han starter inde i morgen eller om han må tage plads på bænken. Men han er klar til at få spilletid'.

Suárez siger, at han har opgivet ligaen?
'Det er hans mening. Ligaen er faktuelt endnu ikke tabt og alt kan ske i fodbold. Det er dog klart, at vi står i en vanskelig situation i forhold til mesterskabschancerne. Der er tale om, at Real Madrid, som har vundet alt efter corona-pausen, skal smide point. Vi har spillet uafgjort i tre kampe, men de har vundet alle deres otte kampe. De har været bedre end os. En ting står klart og det er, at vi vil kæmpe til det sidste'.

Arturo Vidal:
'Han har spillet mere end 50% af kampene siden han kom til klubben. Han er en spiller, som bringer os en masse positivitet og en masse energi. Han gør tingene virkelig godt. Han har scoret otte mål, han giver os pondus i angrebet og han truer hele tiden modstanderen. Han kommer med stor kvalitet og er meget vigtig for os'.

Arthur:
'Han er tilbage i truppen og træner med igen. Han vil få chancen hvis det er vigtigt og nødvendigt i kampen'.

Er Real Madrid bedre end Barca spillemæssigt?
'Jeg vil ikke vurdere hvordan Real Madrid har spillet. Jeg synes selv, at vi har vist et højt niveau i perioder. Jeg er ikke tilfreds med den mangel på kontinuitet, som vi har oplevet, og der er mange ting, som vi kunne have gjort bedre'.

.:FORSIDE:.