fbpx

Setién: 'Vi skal udnytte den plads Valencia giver'

FCBARCELONA.DK - 24.01.20

// Valencia // Setien

Quique Setién har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen eftermiddag mod Valencia på Mestalla. Her forventer Barca-træneren, at holdet får mere plads til at folde sit spil ud på, i modsætning til de seneste kampe.

'Et hold der har tabt deres seneste kamp, vil altid forsøge at komme tilbage, men jeg forventer altid at se vores rivaler i deres bedste version. Det er et godt hold med gode spillere. De er i stand til at angribe os, men vi får også mere plads end i vores seneste kampe og det skal vi udnytte' indledte han om lørdagens modstander.

Her er hvad Setién ellers kommenterede:

Udviklingen i spillet siden han tiltrådte:
'Jeg er meget tilfreds med hvordan det skrider frem. Det er ikke altid let at spillerne gør hvad vi fortæller dem, for det afhænger også af deres holdkammerater. Det er selvfølgelig ikke med vilje, at tingene ikke altid lykkes. Der er klart, at det hjælper når vi vinder kampene og jeg føler vi er på rette vej'.

Hvad kan gøres bedre:
'Genpresset ved boldtab er noget vi forsøger at blive bedre til, men vi kan se, at vi ikke altid gør det godt. Det går ikke mod de bedste modstandere. Vi har brug for at spillerne læser spillet godt og det er ikke let'.

'Det er utroligt vigtigt, at vi kontrollerer spillet ved at spille bolden op bagfra. Hvis man bare sparker den frem, ender du med at miste den. Vi arbejder meget på at få spillet til at flyde. Det har vi haft svært ved i perioder, men det er noget vi er opmærksomme på'.

Kan Griezmann bruges som 9'er, mens Suárez er ude:
'Det er en reel mulighed. Lige nu har vi ikke en specifik spilller der kan spille 9'er. Alternativet er Griezmann og han har gjort det godt og holdkammeraterne er gode til at finde ham'.

Hvad er indtrykket af Riqui Puig:
'Han har nogle interessante ting som han gør godt og andre som han selvfølgelig kan forbedre. Det er en proces som vi forsøger at hjæpe ham med, så der er flere positive ting end negative'.

Rygterne om købetv af Rodrigo:
'Han er en ekstraordinær spiller, der kan gøre det svært for ethvert hold. Han vil være en nøglespiller på alle hold og er det hos Valencia, hvor spillerne holder et højt niveau'.

Tålmodighed i spilllet:
'Jeg har sagt til spillerne, at der kommer kampe som vi afgør i det 80. minut og ikke i det 10. eller 20. Den måde vi spiller på udmatter modstanderne og det får indflydelse i slutningen. Ibizas spillere blev trætte og det udnyttede vi. Vi holder på bolden for at trætte vores modstander'.

Problemerne mod Ibiza:
'Ærligt talt, så fik jeg en slem forskrækkelse på Ibiza. Omstændighederne var svære og vi virkede ikke maksimalt inspireret. Det er vigtigt at mine spillere er klar, når der kommer ændringer. Det er detaljerne der er afgørende'.

Barca trak Leganés i Copa del Rey:
'Det er altid en fordel af spille på hjemmebane, specielt når man ved, hvilke modstandere vi kunne have trukket. Vi har set konsekvenserne for andre hold fra ligaen mod hold fra lavere kategorier, der umiddelbart virkede lette. Det er en stor fordel, ikke at skulle rejse ud' afsluttede han.

.:FORSIDE:.