fbpx

Skal Dembélé hænges til tørre i aften?

FCBARCELONA.DK - 08.08.23

// Ousmane Dembélé

Dembélé vendte tilbage til træningen søndag, da der ikke er kommet en afklaring omkring PSG. Allerede i aften spiller Barca Gamper-opgøret mod Tottenham og her risikerer franskmanden at blive hængt til tørre foran tilhængerne.

Mange havde nok forventet, at Barca ville give Dembélé lov til at droppe træningen i Barcelona, indtil hans skifte til PSG er faldet på plads. Sådan gik det dog ikke, for den franske angriber mødte frem til søndagens træning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dermed hænger det fortsat i det uvisse, hvornår det forventede skifte til PSG falder definitivt på plads. Der tales om, at Barca har mulighed for at holde på Dembélé indtil den 21. august, så der kan reelt gå et par uger, inden han kan tage til Paris.

Der er næppe tvivl om, at alle i Barcelona er skuffede over, at Dembélé vender klubben ryggen. Klubben føler ikke de skylder ham nogle tjenester og derfor kan det ikke afvises, at de beder ham deltage i Gamper-opgøret mod Tottenham i aften, hvor formålet er at præsentere holdet for tilhængerne.

Her skal spillerne én for én løbe på banen i præsentationen og hvis Dembélé er med her, venter der ham ingen venlig modtagelse. Her vil tilhængene med garanti vise ham, hvad de mener om hans forestående skifte til PSG.



.:FORSIDE:.