fbpx

Spansk landstræner: 'Fermíns niveau er fantastisk'

Simon Arun Vrábel - 03.11.23

// Fermin Lopez

Den spanske landstræner, Luis de la Fuente, som overværende weekendens El Clásico, har efterfølgende udtalt sig om Fermín López, som rygtes snarlig debut på A-landsholdet, men landstræneren beder om tålmodighed med Fermín.

Luis de la Fuente har siden sin ankomst i trænersædet for det spanske landshold i starten af året, brugt flere unge talenter fra Barca, og nu rygtes Fermín López at blive den næste i rækken til at få debut. Landstræneren har i den forbindelse udtalt sig om Fermín López, og her understreger han, at selvom det 20-årige Barca-talent er dygtig, så spiller mange ting ind i muligheden for en landsholdsdebut.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var i forbindelse med lørdagens hjemmekamp mod Real Madrid, at rygterne om Fermín López’s mulige landsholdsdebut begyndte at svirre, da den spanske landstræner, Luis de la Fuente, var til stede for at overvære det spanske talents optræden i de to spanske giganters første opgør i denne sæson. Fermín spillede da også en god kamp, og derfor har den spanske avis AS spurgt De la Fuente yderligere ind til Barca-spillerens mulighed for at debutere på A-landsholdet.

’I fodbold går tingene hurtigt, og jeg er sikker på, at Fermín er modnet ved at se, hvor hurtigt tingene kan ændre sig. Der er en sang af Julio Iglesias, som handler om de små ting i livet, og det kan overføres til mange forskellige professioner. For at opnå succes skal man være god - og tusind andre ting. For mig er det de tusind andre ting, som er vigtige. Fermíns niveau er fantastisk, og han er en god knægt. Han er en interessant spiller, men lad os tage det roligt og være tålmodige. Jeg tøver ikke med at give muligheder, men dem som allerede er en del af landsholdet, er også rigtig dygtige’ kom det fra landstræneren.

Fermín López har da også haft en eksplosiv udvikling i denne sæson, hvor han er gået fra at have været helt ukendt, til at have spillet ni kampe for Barcas førstehold i denne sæson, scoret to mål, lavet en assist og fået debut på det spanske U21 landshold..:FORSIDE:.