fbpx

Tidsplan for Dembélés comeback er stadig uklar

Anders Lang Jensen - 13.04.23

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé blev i slutningen januar muskelskadet i en kamp mod Girona, og de første meldinger lød på en pause på under en måned. Nu er det snart tre måneder siden, og Dembélés comeback er stadig ikke fastlagt.

Situationen omkring Ousmane Dembélé er bekymrende i Barca. Franskmanden blev skadet i slutningen af januar, og nu næsten tre måneder senere må Barca stadig undvære Ousmane Dembélé, og udsigterne til et comeback mangler fortsat.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS er skaden til Ousmane Dembélé den mest bekymrende situation i Barca lige nu. Franskmandens genoptræning tager væsentligt længere tid end forventet, og der er ikke fastsat et forventet tidspunkt, hvor offensivprofilen kan vende tilbage til grønsværen.

Først lød meldingen, at Dembélé ville få en kort pause på et par uger. Herefter sigtede man efter et comeback i starten af april, men konstant er datoerne blevet overskredet. Nu er der ikke en forventet dato for et comeback, men forhåbentligt kan Dembélé snart bidrage i slutspurten i kampen om La Liga-titlen.

dembele52

.:FORSIDE:.