fbpx

Torres meldes utilfreds og overvejer et skifte

FCBARCELONA.DK - 07.12.23

// Ferran Torres

Trods udmærkede takter spiller Ferran Torres en noget sekundær rolle, hvor han mest bruges som indskifter. Dertil kommer at Vitor Roque er på vej og nu er der rygter om, at Torres overvejer et klubskifte allerede til januar.

Den 23-årige Ferran Torres har større ambitioner end at være reservespiller for Barca, men det er den rolle han indtager i øjeblikket. I holdets to seneste kampe mod Porto og Atlético Madrid, kom han først på banen med et kvarter tilbage. Her var der tale om vitale kampe for holdet og her valgte Xavi altså at se bort fra Ferran Torres til startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen AS, at Ferran Torres er ved at være træt af situationen og han ser angiveligt samtidig for sig, at Vitor Roques ankomst til januar vil gøre det endnu sværere.

Derfor skulle han gå i overvejelser om, at bede klubben om at skifte til januar, sandsynligvis på en lejeaftale, da et salg midt på sæsonen næppe kommer på tale. Torres' kontrakt med Barca løber til 2027 og hans frikøbsklausul er på astronomiske 1.000 mio. euro.

En af faktorerne der påvirker Torres er sommerens EM. Her vil han meget med, men det bliver mere end svært, hvis han ikke er stamspiller for Barca og det er der ikke meget der tyder på, at han bliver..:FORSIDE:.