fbpx

U17-VM giver Barca Atlétic og U19-holdet problemer

FCBARCELONA.DK - 01.11.23

// Barca Atletic

FIFA har valgt at lægge U17-VM midt i november og en måned frem og det er noget der giver bekymring i Barca, for hele otte af klubbens spillere er udtaget til slutrunden og det svækker Barca Atlétic og U19-holdet.

Barca udklækker det ene stortalent efter det andet og det sætter sit præg på den spanske trup til det kommende U17-VM. Her er Marc Guiu, Pau Prim, Héctor Fort, Cubarsí, Cuenca, Marc Bernal, Quim Junyent og Juan Hernández rejst med til Indonesien, hvor U17-VM spilles.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hector Fort, Cubarsí og Bernal er stamspillere på andetholdet Barca Atlétic, hvor også Pau Prim og Marc Guiu gør sig gældende. De øvrige tre spillere har hovedroller på U19, der kaldes Juvenil A.

Fraværene kan også få betydning for Xavi, for på grund af de mange skader har han ved flere lejligheder udtaget unge spillere til førsteholdets kampe. Her har man set Fort og Cubarsí ved flere lejligheder, samt Guiu på det seneste. De vil ikke kunne hjælpe Xavi i den kommende måned.

Problemerne er dog klart størst for Barca Atlétics træner Rafa Márquez, for han skal nu finde alternativer for bærende spillere..:FORSIDE:.