fbpx

Xavi: 'Der er ingen favorit i El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 27.10.23

// Xavi // El Clásico

Xavi har holdt pressemøde op til El Clásico i morgen eftermiddag. Her så Barca-træneren frem mod opgøret med glæde, men han holdt samtidig kortene tæt til kroppen, om hvem han sender på banen fra start.

'Vi går godt ind til kampen med gode fornemmelser efter to to sejre. Det vil skabe selvtillid og moral at vinde og det er kamp der er vital for mesterskabet. Med en sejr vil vi overhale Madrid i tabellen. Alle mine spillere vil spille den og jeg er begejstret over deres engagement' indledte han.

'El Clásico repræsenterer noget specielt. Det er en kamp som alle verdensklassespillere ønsker at spille. Jeg glæder mig meget til vi skal spille kampen og nyde det. Den er vigtig, men vil ikke afgøre noget, men jeg kan lide denne slags kampe' sagde han videre.

Her er hvad Xavi også sagde:

Flere skadede spillere kunne træne med i dag:
'Det har også overrasket mig, men alle vil være med, så vi må se i morgen, hvor truppen udtages. Vi må se hvordan alle har det. Det er fantastisk at så mange er disponible'.

Starter Lewandowski på banen?
'Jeg vil ikke afsløre noget om startopstillingen, men han har det godt'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Er Pedri klar til at spille:
'Alle presser på for at spille, men trænerstaben vil ikke forcere noget. Vi må se i morgen. Vi må ikke begå den fejl, at sende nogen på banen der ikke er 100% klar'.

Hvem skal dække Vinicius op?
'Vi har Cancelo, for det er hans naturlige position som højre back'.

Real Madrids aktuelle form:
'Vi skal passe meget på, for det er et rigtig godt hold. De har mange styrker som vi skal minimere. Vi ændrer ikke på vores måde at spille på eller vores filosofi. Vi skal være modige og forsøge at dominere bolden'.

Hvem er favorit i El Clásico:
'Det er fifty-fifty. Der er næsten aldrig nogen favorit, for man kan aldrig forudse noget. El Clásico er altid uforudsigelig. Det giver ekstra motivation og vi spiller på hjemmebane, men El Clásico er en krævende test og vi skal kunne kontrollere vores følelser'.

Gavis betydning for holdet:
'Han er modnet med med os. Han kontrollerer utroligt meget. Han kommer med passion og sjæl. Han er fundamental for holdet'.

Joao Félix:
'Jeg vidste faktisk ikke, at Félix ikke har scoret mod Real Madrid. Det vil være et godt tidspunkt at score det første i morgen. Joao har virkelig forstået at tilpasse sig vores spil og den position jeg spiller ham på'.

Nogle spilleres første El Clásico:
'For flere spillere er det en speciel kamp og det gælder om at kontrollere sine følelser og sine nerver. Man skal vise karakter på banen og være intelligent, hvilket kan være svært i en kamp som denne, hvort hjertet har det med at tage over. El Clásico er altid noget ekstraordinært'.

.:FORSIDE:.