fbpx
Annonce

Xavi: 'Det er en sejr vi kan være stolte over'

FCBARCELONA.DK - 11.04.24

// PSG // Xavi

Det var en meget tilfreds Barca-træner der holdt pressemøde efter 2-3 sejren over PSG. Xavi udtrykte stolthed over sejren og holdets indsats, men mener fortsat, at PSG er favorit til at gå videre til semifinalen.

'Jeg er stolt over holdet, for det er der grund til. Vores spillere tror på det og når vi spiller på denne måde, har vi muligheden for at komme i semifinalen, men PSG er stadig favoritter, for de har nogle afgørende spillere. Det er meget svært at forsvare sig mod dette hold, men vi løste det godt' indledte Xavi.

'Det er en stor sejr, mod et af de bedste hold i verden. De presser meget, men vi spillede godt. Det bliver dog meget svært i Barcelona, men vi kan godt sige, at Barca stadig er i live, for holdet spillede en flot kamp' forsatte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her er hvad Xavi også sagde:

Har Xavi stadig tænkt sig at stoppe til sommer?
'Nu skal vi nyde dette øjeblik og gøre arbejdet færdigt. Der venter en afgørende kamp i næste uge, men intet har ændret sig'.

Var det Xavis bedste dag som træner?
'Det er min lykkeligste dag i Champions League, men det var ikke den bedste i aften i min træneretape. Det håber jeg det bliver på tirsdag'.

Mulighederne for at gå videre:
'Vi har kun fordelen af et enkelt mål og det er meget lidt, men vi fik en flot sejr i denne turnering'.

Hvad gjorde Xavi mest glad?
'Her vil jeg fremhæve holdet, der var meget solidariske. Det er det som jeg er mest stolt over. Det gjorde mig også glad at se den personlighed som holdet spillede med, da det blev svært. Det er noget vi har manglet denne sæson. Alle spillerne ydede en ekstraordinær indsats og det gør mig stolt'.

Hvordan blev Mbappé stoppet?
'Jeg synes vi fik stoppet PSG godt, ikke bare Mbappé. Forsvaret blev afgørende i aften'.

Raphinhas to scoringer:
'Han er en anderledes spiller med et enormt potentiale. Han afslutter meget og scorer mål. Hans største kvalietet er, at han kigger på holdets behov. Jeg er meget glad på hans vegne, for han fortjener det'.

xavi134F

.:FORSIDE:.