fbpx
Annonce

Xavi: 'Hvis vi taber i morgen bryder helvede løs'

FCBARCELONA.DK - 27.01.23

// Xavi // Girona
Barca-træner Xavi Hernández holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens udekamp i ligaen mod Girona. Catalaneren glædede sig over holdets gode form, men understregede, at det hele kan vende meget hurtigt.

Læs Xavis udtalelser her.

Girona:
'I morgen møder vi et meget modigt hold, som altid presser deres modstandere og som altid forsøger at erobre bolden på modstanderens banehalvdel. De forsøger at spille på samme måde som os og gør det rigtig godt. Vi skal forvente en meget svær kamp mod Girona'.

Lukke kampene:
'Det bekymrer mig en del, at vi ofte ikke formår at lukke kampene. Vi skal forbedre en del ting i dette aspekt, men vi må heller ikke glemme, at vi har vundet vores kampe. Derudover må man ikke glemme, hvor vi var henne i sidste sæson i forhold til hvor vi står nu. Der er sket rigtig meget og vi er på rette vej'

God periode:
'Vi befinder os i en god periode og den skal vi forsøge at forlænge i så lang tid som muligt. Vi vinder vores kampe og kæmper med om titler. Jeg ved dog også godt hvordan tingene fungerer her i Barca og hvis vi taber mod Girona i morgen, så bryder helvede løs'.

Ter Stegen:
'For mig er han en af de bedste keepere i verden - hvis ikke den bedste. Og der er ingen tvivl om, at der ikke findes en bedre målmand for Barca end ham, når man ser på hvordan vi spiller fodbold. Han er eminent i det opbyggende spil og han har en fantastisk forståelse'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé:
'Han er en uhyre vigtig spiller for os. Han er afgørende for vores spil og han gør altid forskellen. Det er meget svært at finde så gode spillere som ham og det ved klubben godt. Han har genfundet selvtilliden og det ses tydeligt på banen. Jeg ønsker, at han fortsætter hos os i mange år'.

Indskrivning af Gavi:
'I kan tage det helt roligt. Mateu Alemany og Jordi Cruyff har styr på det'.

Ferran Torres:
'Han er ved godt mod. Han træner altid fantastisk og giver os altid en masse vigtige ting på banen. Han giver aldrig op og han er meget professionel. Hvad han mangler for at opbygge selvtilliden er at score mål og det skal nok komme'.

Busquets:
'Jeg har ikke talt med ham om fremtiden på det seneste. Det er en personlig beslutning han skal tage. Han er en meget vigtig spiller for os og en af de absolut bedste defensive midtbanespillere i verden nogensinde'.

Alonso:
'Vi har allerede talt med ledelsen om hans forlængelse. Jeg er meget tilfreds med ham - både som menneske og som spiller. Han er meget moden og meget professionel. Han har været en fantastisk signing for os og er meget vigtig for holdet'.

Copa del Rey lodtrækning:
'Jeg er ligeglad hvem vi skal møde. Hvis vi møder Real Madrid er det helt fint. Nu må vi se hvad lodtrækningen bringer os på mandag'.

.:FORSIDE:.