fbpx

Xavi: 'Uafgjort vil ikke være et godt resultat'

FCBARCELONA.DK - 20.02.24

 


Xavi har holdt pressemøde her til aften i Napoli inden kampen onsdag aften. Her understregede han, at han aldrig vil anse et uafgjort resultat for tilfredsstillende, men samtidig huskede han på, at der også kommer en returkamp.

'For os betyder kampen glæde, motivation og håb om at komme til kvartfinalen. Det er den største klubturnering og det ideelle scenarie for at spille en stor kamp og vise alt det vi har arbejdet med, men det bliver meget lige over to kampe. Napoli har et godt hold og det har vi også' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her er hvad Xavi også svarede på:

Napolis trænerskifte mandag:
'Deres trænerskifte kom 48 timer før kampen og det var overraskende. De har helt sikkert deres grunde. Med et trænerskifte ved vi ikke præcist hvad der venter os i kampen og vi må se, hvilken taktik de lægger. Det ændrer dog ikke meget for os. Det er vigtigere at vi dominerer bolden end hvem vi møder og hvilken træner de har'.

Vil et uafgjort resultat være acceptabelt?
'For mig, vil et uafgjort resultat aldrig være et godt resultat. Sådan er jeg blevet opdraget her, men vi må se hvad omstændighederne bliver'.

Hvem er favorit i kampen?
'Det er fifty-fifty. Vi er to hold der kommer fra at have vundet mesterskabet. Napoli har ikke nogen god sæson, mens den for os er ustabil. Hvem der er favorit eller ikke, overlader jeg til jer fra pressen. Tiden er inde til at vise det på banen'.

Er det sandhedens time for Xavi?
'Det var det også mod Porto og hvis vi kommer til kvartfinalen, vil det blive sandhedens time. Vores mål er at komme videre, for det har klubben manglet de seneste år. Vi håber at kunne gøre det godt her og senere på Montjuic'.

Hvordan skal kampen gribes an?
'Vi skal være intelligente og vide, at der resterer 90 minutter på Montjuic, men vores filosofi og DNA vil ikke ændre sig. Det er klart, at vi møder en rival der er stærk offensivt og derfor bliver det afgørende, at forsvarer os godt og passer på deres omstillinger'.

Effekten af Xavis beslutning om at stoppe:
'Min melding om ikke at fortsætte har været god, for nu står holdet endnu mere sammen og de giver endnu mere af sig selv'.



// Xavi // Napoli
.:FORSIDE:.