fbpx

Yamal bliver en del af førsteholdet efter forlængelse

Peter Vyff - 07.07.23

// Lamine Yamal

Den snart 16-årige Lamine Yamal betragtes som en af de mest lovende spillere i europæisk fodbold. Stortalentet nærmer sig hans første professionelle kontrakt med Barca, der angiveligt betyder, at han bliver en del af førsteholdet.

Udover mesterskabet i sidste sæson, så var en af de helt store højdepunkter den historiske debut til den daværende 15-årige Lamine Yamal, der blev den yngste Barca-spiller nogensinde. Catalaneren betragtes som det næste helt store talent, der har potentialet til at træde i fodsporene på Lionel Messi, Andrés Iniesta og senest Alejandro Balde, der alle har fået deres gennembrud på Camp Nou.

Ledelsen har derfor travlt med at færdigforhandle en kontrakt med Yamal, der fylder 16 år om mindre end en uge. Stortalentet står dermed foran underskrivelsen af hans første professionelle kontrakt, og ifølge rygterne står nærmest alle europæiske storhold i kø for at sikre sig kantspilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har dog ifølge journalisten Santi Ovalle fra radiostationen Cadena SER intet at bekymre sig om, eftersom forhandlingerne med Yamal skulle gå helt som planlagt. Catalaneren skiftede for nylig agent til Jorge Mendes, der som bekendt har et stærkt forhold til ledelsen, og netop det skulle have gjort aftalen nemmere at færdigforhandle.

Stortalentet forventes derfor snart at underskrive en kontraktforlængelse, der samtidig også betyder, at han bliver en fast del af førsteholdet på Camp Nou. Yamal bliver dermed en del af den trup, som Xavi har udtaget til holdets opstartssæson i USA, hvor Barca skal spille en række træningskampe imod stjernespækkede modstandere som Arsenal og Real Madrid.

Catalaneren får dermed alle muligheder for at vise sig frem for Xavi og resten af trænerstaben, når træningen genoptages i starten af næste uge. Og hvis alt går som planlagt, har Barca en fremtidig stjerne i støbeskeen, der forhåbentlig allerede kan gøre en forskel i den kommende sæson.

.:FORSIDE:.