fbpx

Video: Gavi og Torres kom på tavlen i spansk sejr

FCBARCELONA.DK - 13.09.23

© Getty Images
// Spanien // Ferran Torres // Gavi

Det spanske landshold tog tirsdag aften imod Cypern i EM-kvalifikationen, hvor Lamine Yamal, Balde, Ferran Torres og Gavi kom i aktion. De to sidstnævnte kvitterede endda med henholdsvis to og et mål.

Den spanske landstræner Luis De La Fuente havde givet Gavi en startplads på midtbanen, mens den kun 16-årige Lamine Yamal blev den yngste nogensinde til at starte inde på det spanke landshold med en plads i venstre side af angrebet. På bænken startede Ferran Torres og Balde.

Allerede efter 18 minutter kom Spanien foran og her var det Gavi, som flot sendte bolden i kassen efter et indlæg fra Nico Williams. Efter 33 minutter gjorde Merino det til 2-0 - endnu engang på et oplæg fra Williams - hvilket var stillingen ved pausen.

Artiklen fortsætter under annoncen


I anden halvleg kom både Alejandro Balde og Ferran Torres på banen efter en times spil. De kunne se Joselu bringe Spanien på 3-0 efter 70 minutter, inden Ferran Torres tre minutter senere nettede efter flot sammenspil med Carvajal. Efter 77 minutter gjorde Baena det til 5-0, inden Ferran Torres på en friløber scorede sit andet mål i kampen til slutresultatet 6-0.

Spanien er på andenpladsen i EM-kvalifikationens gruppe A med seks point op til Skotland på førstepladsen. Skotterne har dog spillet en kamp mere end Spanien.

Se mål og højdepunkter fra kampen herunder:

 
.:FORSIDE:.