fbpx

Afsløring: Her er Barca-trøjerne for næste sæson

Simon Arun Vrábel - 07.11.23

// Trøjer

Selvom vi knap er halvvejs med denne sæson, så arbejder Barca konstant sammen med Nike på at udvikle de kommende spillertrøjer. Nu er der kommet spændende billeder af næste sæsons trøjer.

Det er almenkendt, at arbejdet med at udvikle nye og innovative trøjer aldrig stopper, og at Barca i samarbejde med Nike konstant arbejder med nye ideer. Det bliver næste sæsons tredjetrøje et udmærket eksempel på, imens hjemmebane- og udebanetrøjen bliver mere klassiske.

Det er mediet Footy Headlines, der som bekendt er eksperter i at afsløre de kommende fodboldtrøjer før tid, som tirsdag eftermiddag giver et spændende indblik i planen for næste års trøjer for FC Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hjemmebanetrøjen kommer til at blive todelt i rød og blå hvilket leder tankerne tilbage på hjemmebanetrøjen fra sæsonen 2006/2007, men som noget nyt bliver både klubbens logo, Spotify og Nike-logoet alle i guld, imens kanterne på trøjen forventes at blive sorte.

Netop den sorte farve bliver den bærende for udebanetrøjen, hvilket Barca også har iklædt sig i sæsonen 2011/2012, imens det i sæsonerne 2012/2013 og 2013/2014 var holdet tredjetrøje. Næste års trøje kommer dog til at minde mere om den sidste sorte udebanetrøje, som var i sæsonen 2020/2021, hvor kombinationen af sort og guld er gennemgående. Næste år forventes det dog, at guld-elementet bliver nedtonenet og i stedet omkranset af blå og røde farver.

Tredjetrøjen bliver næste år den mest specielle, for ikke nok med, at trøjen bliver lysegrøn med et hvidt baggrundsmønster, så kommer Barca-logoet, Spotify og Nike til at være marineblåt. Som noget helt nyt kommer Nike-logoet også til at være roteret, hvilket angiveligt skulle være et nyt gennemgående ’touch’ på alle Nikes tredjetrøjer på tværs af klubber.

Du kan se alle trøjerne her:

hjemmetroje2425

udetroje24253

3troje2425

.:FORSIDE:.