fbpx

Alle venter på en officiel udmelding om Dembélé

FCBARCELONA.DK - 04.08.23

// Ousmane Dembélé

Det er flere dage siden atdet kom frem, at Dembélé forlader Barca til fordel for PSG. Skiftet betragtes som endeligt og derfor undrer det mange, at der endnu ikke er kommet nogle officielle udmeldinger fra de to klubber.

Det var i starten af ugen at det kom frem, at PSG ville købe Ousmane Dembélé fri for 50 mio. euro og efterfølgende udtalte såvel Xavi som flere spillere sig som om, at skiftet var en realitet. Man har også set angriberen rejse til Paris, angiveligt til det obligatoriske lægetjek.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Siden er dagene gået og der er endnu ikke kommet nogen officiel bekræftelse omkring klubskiftet og det undrer mange. Der kan være flere forklaringer på, at det trækker ud, men det vil være bedst for alle parter, at der kommer en afklaring.

Allerede på tirsdag spiller Barca det traditionelle Gamper-opgør, hvor holdet præsenteres for tilhængerne. Her vil det være utænkeligt at have Dembélé med, så der er ikke mange dage til at få de sidste detaljer for skiftet på plads, så det kan meldes officielt ud.

Det er er da også forventningen, at der kan komme en udmelding allerede i dag fredag, eller senest i løbet af weekenden.



.:FORSIDE:.