fbpx

Analyse: God CL-lodtrækning for Barca

FCBARCELONA.DK - 29.08.24

// Champions League

Der blev trukket lod til Champions League her til aften, hvor Barca skal ud i otte kampe og ser man på de modstandere de møder, står de med rigtige gode muligheder for at slutte blandt de otte bedste af de 36 hold.

Barcas otte kampe bliver følgende:

Hjemmebane: Bayern München, Atalanta, Young Boys, Brest

Udebane: Dortmund, Benfica, Crvena Zvezda (Røde Stjerne), Monaco

Artiklen fortsætter under annoncen


Alle 36 deltagende klubber placeres i én stor liga og de otte bedste går direkte videre til ottendedelsfinalerne. De øvrige otte deltagerne findes mellem 9. og 24. placeret i knockout-kampe ude og hjemme.

Det handler derfor primært om at slutte mellem de otte bedste og her ser det godt ud for Barca.

Klart stærkeste modstander er Bayern og her har Barca altså fordel af hjemmebane. Sværeste udekamp må siges at være mod Dortmund. Atalanta er forsvarende Europa League mestre, men også her har Barca fordel af hjemmebane.

De øvrige fem hold, Young Boys, Brest, Benfica, Røde Stjerne og Monaco, bør Barca kunne besejre, uanset om det er ude eller hjemme - også selvom Monaco for nylig vandt 3-0 over Barca i Trofeu Gamper.

Derfor står Barca med gode muligheder for at slutte højt i tabellen og dermed kvalificere sig til ottendedelsfinalen, hvor de i givet fald skal møde et hold der slutter mellem nr. 9 og 24, hvilket gør dem til favorit til en plads i kvartfinalen.

gol4F

.:FORSIDE:.