fbpx

Avis: Alonso kan få chancen i Martínez' fravær

Peter Vyff - 08.12.23

// Marcos Alonso

Det er ikke blevet til meget spilletid for Marcos Alonso, der næsten ikke har været benyttet i denne sæson. Spanieren kan dog nu se frem til at få chancen, eftersom Xavi må undvære den skadede Iñigo Martínez i midterforsvaret.

Barca har været under et stort pres siden landskamspausen, hvor holdet stod foran flere skæbnesvangre kampe. Catalanerne har dog indtil videre klaret sig flot igennem efter sejre over Atlético Madrid og Porto, der også har resulteret i en kvalifikation til knockout-runden i Champions League.

Xavi har dog fortsat måtte se sine spillere blive skadet, hvilket har været en stor historie i efterårssæsonen. Cheftræneren har senest mistet Iñigo Martínez til en lårskade, som han pådrog sig i opvarmningen inden kampen mod Atlético Madrid, og forsvarsspilleren forventes derfor først i kamp næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca-træneren har dog allerede fundet en erstatning for Martínez, der ofte har været at finde i startopstillingen i efteråret. Xavi forventes først og fremmest at benytte Andreas Christensen som hans direkte afløser, samt skulle Marcos Alonso også nærme sig en smule tiltrængt spilletid.

Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også begrunder beslutningen med, at Alonso sidste år spillede en del kampe i midterforsvaret. Spanieren har ellers været udeladt det meste af efteråret, hvor det kun er blevet til sammenlagt syv kampe på tværs af alle turneringer.

Udover Alonso, nævnes også Pau Cubarsi som en mulighed, da han ofte har trænet med førsteholdet. La Masia-spilleren betragtes som et stort talent for fremtiden, men taget hans erfaring i betragtning tyder alt på, at Alonso står foran ham i køen til spilletid.

.:FORSIDE:.