fbpx

Avis: Barca afviser at Messi vil stoppe i klubben

Magnus Wind - 18.08.20

// Lionel Messi


Søndag aften kom det frem, at Lionel Messi ønskede at stoppe i Barca, da han ikke længere tror på klubbens sportslige projekt. Nu melder avisen Sport dog, at Barca ikke har hørt dette fra argentineren. 

Efter Barcas smertefulde 8-2 nederlag til Bayern München i Champions League, kradser krisen for alvor i den catalanske klub. Søndag kunne den anerkendte journalist Marcelo Bechler fortælle, at Lionel Messi eftersigende ikke længere har tilid til klubbens fremtidige sportslige projekt. Argentineren har, ifølge Bechler, bedt om at stoppe i Barca.

Catalanerne har dog ikke modtaget denne melding fra Messi, hvis man skal tro den normalt velinformerede avis Sport. Den skriver, at en kilde tæt på klubben har fortalt avisen, at man ikke har hørt fra Messi, angående argentinerens fremtid i klubben. Dermed modsiger Barca de seneste skriveriver omkring anførerens fremtid. 

Messi har kontraktudløb med Barca næste sommer, hvor han ville kunne forlade catalanerne på en fri transfer, hvis han meddeler det inden maj måned. Indtil da har klubbens anfører en frikøbsklausul på hele 700 mio. euro.

.:FORSIDE:.