fbpx

Avis: Barca dropper jagten på Gündogan og Silva

Peter Vyff - 25.12.22

// Gündoğan // Bernardo Silva

Barca har siden sidste transfervindue været meldt interesseret i Manchester City-duoen Ilkay Gündogan og Bernardo Silva. Nu er interessen eftersigende trukket tilbage, hvilket især skyldes den økonomiske situation.

Barca har for tiden travlt med at forberede sig til det kommende transfervindue, som åbner efter årsskiftet. Der forventes dog ikke den store transferaktivitet på Camp Nou, eftersom den dårlige økonomi betyder at Xavi må se langt efter vinterforstærkninger.

Barca har først og fremmest fokus på at forlænge kontrakterne med nogle enkelte nøglespillere, deriblandt Iñaki Peña, Alejandro Balde, ligesom de allerede underskrevne kontraktforlængelser med Ronald Araújo og Gavi stadig mangler at blive registreret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lader derfor til, at Xavi først kan forvente at holdet bliver forstærket til næste sæson, hvor Manchester City-spillerne Ilkay Gündogan og Bernardo Silva er blevet sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou. Catalanerne har dog nu eftersigende måtte trække sig fra disse forhandlinger, hvilket hovedsageligt skulle skyldes den pressede økonomi.

Barca-træneren havde ellers håbet på at kunne tilføje duoen, som Xavi angiveligt betragtede som de manglende brikker på holdet. Ledelsen har dog måtte erkende at det ikke er muligt at betale op imod 80 mio. euro for Silva, samtidig med at City-spillernes lønkrav kan blive vanskelige at imødekomme.

Catalanerne skulle ifølge avisen Sport også have betænkeligheder omkring spillernes høje alder. Den helholdsvis 29-årige Silva og 32-årige Gündogan har ikke alt for mange år tilbage af karrieren.

Barca trak sig angiveligt også fra Ruben Néves i starten af ugen, og det tegner dermed til at Martín Zubimendi bliver ledelsens højeste transferprioritet efter sæsonen. Real Sociedad-spilleren forventes at koste minimum 60 mio. euro, og som situationen er nu, så skal der ske en klar økonomisk forbedring på Camp Nou, hvis det skal lykkes at købe baskeren..:FORSIDE:.