fbpx

Avis: Barca vil udleje Pablo Torre i næste sæson

Peter Vyff - 24.03.23

// Pablo Torre

Det er ikke blevet til meget spilletid for Pablo Torre, siden han forlod Racing Santander sidste år. Spanieren har heller udsigt til spilminutter i næste sæson, hvilket betyder, at han sandsynligvis bliver lejet ud efter sommerferien.

Det er slet ikke lykkedes for Pablo Torre at tage kampen op om spilletid på midtbanen, som også må siges at være stærkt besat. Cheftræneren Xavi har adskillige stjernespillere til rådighed, hvilket betyder, at den tidligere Racing-spiller kun har fået syv kampe i denne sæson.

Stortalentet blev ellers hentet ind med store forventninger, da hans spillestil trækker tråde til både Pedri og Gavi, som på trods af deres unge alder allerede har fået deres gennembrud på Camp Nou. Den 19-årige Torre har dog haft det svært, og det får nu eftersigende konsekvenster for hans Barca-karriere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanieren bliver nemlig ifølge avisen AS sendt på udlån til næste sæson, og ledelsen skulle angiveligt allerede lede efter potentielle destinationer. Catalanerne ønsker eftersigende at udleje Torre til et hold i den næstbedste række i Spanien, hvor han er sikret spilletid og dermed kan udvikle sig yderligere.

Stortalentet har ellers haft mulighed for at få spilletid for Barca Atlétic i denne sæson, hvilket han ved flere gange har afvist. Det er derfor kun blevet til to kampe på andetholdet, som er anført af Rafael Márquez, hvor det er blevet til én enkelt assist.

Ledelsen får ifølge AS intet problem med at finde et hold til Torre, som eftersigende havde flere interesserede bejlere i det sidste transfervindue. Det lader derfor til at spanieren snart er fortid på Camp Nou, ihvertfald for en stund, og spekulationerne forstærkes kun af de igangværende rygter om Ilkay Gündogan, der meldes tæt på et sommerskifte til Barca.

.:FORSIDE:.