fbpx

Avis: Manchester City vil byde på Messi til januar

Magnus Wind - 19.10.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Manchester City vil angiveligt igen forsøge, at lokke Lionel Messi til klubben, hvis argentineren ikke ønsker at forlænge sit ophold i Barca. Avisen Daily Star skriver, at englænderne allerede til januar vil gøre et forsøg. 

Lionel Messi chokerede hele fodboldverdenen, da han på bagkant af sidste sæson udtalte, at han ikke længere ønskede at spille i Barca. Efterfølgende besluttede argentineren dog, at han ville spille den nuværende sæson færdig i den catalanske klub. Med den situation har flere klubber øjnet muligheden for, at købe Messi, noget som bare for et års tid siden virkede totalt umuligt. 

Nu skriver den engelske avis Daily Star imidlertid, at Manchester City vil byde i omegnen af 17 mio. euro for Messi, når transfervinduet åbner til januar. Englænderne var også en af de klubber, som var inde i billedet som en mulig destination for argentineren, da han tilbage i august sagde, at han ville væk fra Barca. Den lave pris skal ses i lyset af, at Messi har kontraktudløb med catalanerne i sommeren 2021. Herefter ville han kunne hentes kvit og frit på en fri transfer. 

Tidligere har Citys økonomidirektør udtalt, at englænderne ville overveje, at hente Messi til klubben, hvis han blev ledig på marked. Om det betyder, at argentineren ender i City eller en anden klub, må tiden vise.

Det er dog meget tvivlsomt om Barca slipper Messi for 17 mio. euro, så han spiller sandsynligvis sæsonen færdig for Barca, uanset hvor hårdt Pep Guardiola og de øvrige City-folk presser på.

.:FORSIDE:.