fbpx

Avis: Derfor vil Dembélé væk fra Barca

Simon Arun Vrábel - 05.08.23

// Ousmane Dembélé

Imens det udefra mest af alt ligner, at Ousmane Dembélé vælger PSGs oliepenge frem for Barcas sportslige projekt, så har flere forskellige ting som i løbet af de seneste år angivelig gjort beslutningen om at forlade Barca nem.

Det kom som et lyn fra en klar himmel, da Ousmane Dembélé pludselig indgav en transferanmodning om at forlade Barca, men ifølge kilder tæt på franskmanden har uroen ulmet i længere tid.

Dembélé har ikke haft et nemt ophold i Barca, hvor rygter om dårlig kost, playstation til langt ud på natten og en sløv træningsdisciplin længe forfulgte franskmanden. Alt dette så dog ud til at have ændret sig med Xavis ankomst, og derfor overraskede det mange, at Dembélé nu forlader Barca til fordel for PSG. Avisen Sport fortæller nu via kilder tæt på franskmandens lejr, at der i det seneste år har været en lang række ting, som har gjort beslutningen om at bytte Paris ud med Barcelona nem.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det hele startede angiveligt sidste sommer, da den sportslige ledelse og Joan Laporta valgte at bænke Dembélé som en straf for ikke at ville forlænge sin kontrakt. Dembélé følte sig unfair behandlet, og han følte ifølge avisen, at han blev presset til at forlænge sin kontrakt med vilkår, som han ikke følte var fair. Den samme frygt havde Dembélé forud for de kommende kontraktforhandlinger, og avisen fortæller, at angriberen og hans lejr følte, at der ikke var interesse fra Barca til at forhandle kontraktvilkår.

Samtidig har ankomsten af Deco, som tidligere har repræsenteret Raphinha, haft en negativ påvirkning på Dembélés forhold til klubben. Deco var blandt andet ikke til stede på et vigtigt møde imellem klubben og Dembélés lejr, og det tog franskmanden som et tegn på manglende interesse. Avisen fortæller, at Deco på daværende tidspunkt i stedet var rejst til Istanbul for at prøve at lukke aftalen med Güler og franskmanden fik derfor indtrykket, at klubben var mere interesseret i Raphinha og Güler end ham selv.

Afslutningsvis fortæller avisen, at Dembélé fra flere forskellige kilder hørte rygter om, at den sportslige ledelse havde talt med PSG om at bytte Dembélé for at få Mbáppe til Barca. Det så franskmanden som en usportslig og uærlig opførsel. Avisen fortæller, at ingen af disse problemer har haft noget med Xavi at gøre, men forholdet til klubben var angiveligt frosset til.

Ousmane Dembélé blev aldrig den helt store sportslige succes og fanbedårer, som mange håbede, og spørgsmålet er nu, om det kritiske franske publikum bliver gladere for Dembélé end de var for de seneste Barca-spillere, som klubben købte.

.:FORSIDE:.