fbpx

Romano: Lille melder sig ind i kampen om Mika Faye

Markus Johannessen - 22.08.24

 


Flere klubber er meldt interesserede i Mika Faye og Barcas ledelse arbejder på at sikre størst mulig økonomisk gevinst for senegaleserens underskrift. Seneste bejler, der er trådt ind i kampen om forsvarsspilleren er franske Lille. 

Mika Fayes fremtid vil sandsynligvis blive afgjort i denne uge og kan i princippet ske når som helst nu. Catalanerne og den 20-årige centerback skal blot træffe den endelige beslutning om hvilken klub, der bliver den næste destination.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det så længe ud til, at Rennes ville sikre sig Mika Fayes signatur, men Lille er kommet med et tilbud i sidste øjeblik og kan ende med at tilegne sig det unge talent. Journalisten Fabrizio Romano oplyser, at Barca allerede overvejer de seneste officielle tilbud fra Lille og Rennes, og en hurtig afgørelse forventes.

Barca har krævet 15 millioner euro for Mika Faye, men har endnu ikke fået dette beløb tilbudt som en samlet sum. Rennes har tilbudt 11 millioner med yderligere variabler, der kunne bringe totalen op på 15 millioner, mens Lille, ifølge avisen Sport, har tilbudt et marginalt højere beløb. I sidste ende vil forsvarsspilleren dog selv få en afgørende stemme, da hans objektiv er at slutte sig til et projekt, hvor han kan få spilletid og udvikle sig professionelt.

Inter Milan meldte også for nylig deres interesse, men den endelige transfer ser ud til at stå mellem de to Ligue 1-klubber. Ledelse har i øvrigt lagt vægt på at inkludere en tilbagekøbsklausul, da klubbens sportslige ledelse har stor tro på Fayes fremtidige udvikling.

faye5F

// Mikayil Faye
.:FORSIDE:.