fbpx

Avis: Man City er favoritter til at købe Messi

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.08.20

// Lionel Messi


Henover sommeren har det lydt, at Inter efter sigende skulle være meget interesseret i at sikre sig Lionel Messi, men nu forlyder det i den engelske presse, at det er Manchester City, som er favoritterne til at løbe med argentineren.

Den engelske avis The Mirror skriver, at Manchester City mener, at de er favoritterne til at løbe med den argentinske superstjerne, såfremt Messi ønsker at skifte klub. I går aftes kom det frem, at Messi angiveligt har tænkt sig at stoppe i Barca.

The Mirror skriver, at Manchester City er klar til at betale hvad som helst for Messi for at genforene ham med Pep Guardiola i den engelske klub. The cityzens er også klar til at give Messi den løn som han ønsker hos Manchester City.

Ifølge den brasilianske journalist Marcelo Bechler, så ønsker Messi angiveligt at stoppe i den catalanske storklub. Det kom noget overraskende frem sent i går aftes. Meldingerne går på, at Messi er træt af ledelsen og at han har fået nok af klubben.

Spørgsmålet er så om Messi ender i Manchester City. Der har også været rygter fremme om Inter. Messis far skulle efter sigende have købt et hus i Milano forud for et skifte til Inter næste sæson. Det bliver spændende, men også tåkrummende at følge med i hvad der sker med Messi.

.:FORSIDE:.