fbpx

Barca er videre fra gruppen med sejr over Dortmund

FCBARCELONA.DK - 07.11.19

© Getty Images
// Champions League // Slavia Prag

På trods af, at Barca tirsdag skuffede fælt på hjemmebane mod Slavia Prag, så er faktum, at catalanerne fortsat fører gruppe F. En sejr over Dortmund i næste runde sender Barca videre fra gruppen.

Skuffelsen over det uafgjorte resultat mod Slavia Prag i tirsdagens kamp på Camp Nou har endnu ikke lagt sig, men når det sker, så kan catalanerne se på stillingen i gruppe F og glæde sig over, at det ser fornuftigt ud.

Barca fører nemlig fortsat gruppen med otte point, mens Dortmund følger på andenpladsen med syv point. På tredjepladsen finder man Inter med fire point, mens Slavia Prag i bunden har to point.

Stillingen betyder, at Barca allerede i næste runde den 27. november, hvor man møder Dortmund, med en sejr sikrer sig førstepladsen i gruppen og dermed den videre kvalifikation i Champions League. Går man videre på førstepladsen skal man møde et hold på andenpladsen i en anden gruppe i 1/16-finalen.

Hvis Barca spiller uafgjort på hjemmebane mod Dortmund og Inter samtidig vinder deres kamp på udebane mod Slavia Prag, så skal det hele afgøres i sidste runde. Hvis Inter spiller uafgjort eller taber, så er Barca videre, men om det bliver som nummer et eller to skal afgøres i sidste runde.

Barca kan også gå videre selvom man taber til Dortmund. Hvis Inter samtidig taber til Slavia Prag, så er catalanerne videre uanset hvad, men hvis italienerne får ét eller tre point, så skal skæbnen afgøres i sidste runde.

Der er derfor ingen tvivl om, at Barca, på trods af de tvivlsomme præstationer på det seneste, vil gøre alt for at afgøre gruppen med en sejr over Dortmund den 27. november, som altså vil sikre catalanerne førstepladsen.

Se stillingen i Barcas Champions League gruppe her.

.:FORSIDE:.