fbpx

Bartomeu: 'Messis fremtid er også her efter karrieren'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.07.20

© Getty Images
// Neymar // Lionel Messi // Bartomeu // Camp Nou

I et interview med catalansk TV3 kommer præsident Bartomeu ind på flere relevante og aktuelle emner i storklubben. Han kommenterer blandt andet Lionel Messi, Barcas fremtid, Quique Setién, Neymar og mere til.

Læs her hvad Bartomeu udtalte sig om:

Lionel Messi:
'Vi har en dialog i gang med Messi. Vi har talt om en ny kontrakt og vi vil blive ved med at tale om det. Han er den bedste fodboldspiller i historien, han har mange år som spiller foran sig endnu og han er i topform. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han vil fortsætte i Barca. Hans fremtid i fodbold er her og hans fremtid er også her efter karrieren'.

Barcas fremtid:
'Vi har allerede haft et møde med Quique Setién for at planlægge næste sæson. Vi har mange unge spillere som Ansu Fati og Riqui Puig. Næste sæson kommer der også spillere som Trincao og Pedri'.

Quique Setién:
'Quique Setien vil lede vores hold i Champions League, som bliver en turnering med et anderledes format. Han vil også være træner i vores to sidste kampe i La Liga. Vores intention er at fuldføre hans kontrakt og Setién har også kontrakt med os i næste sæson'.

Camp Nous nye navn:
'To internationale virksomheder baseret i Catalonien er i forhandlinger med os om navnerettighederne til Camp Nou'.

Manglende indtæger:
'Indtil pandemien ramte os, var vi det sportshold i verden med den højeste indkomst i verden. På grund af coronavirussen har vi mistet markante indtægter, ligesom det er sket for mange andre europæiske klubber. Vi har mistet mange indtægter fra butikkerne og fra billetindtægter'.

Neymar:
'Vi tror ikke, at Paris Saint-Germain sætter Neymar til salg på tranfermarkedet. Det kommer til at blive et unormalt transfermarked, fordi alle hold har haft store økonomiske tab. Vi bliver nødt til at vente til afslutningen af sæsonen, så vi kan se hvordan det hele kommer til at forløbe'.

.:FORSIDE:.