fbpx
Annonce

Cancelo: 'Jeg ser frem til mit første El Clásico'

Peter Vyff - 27.10.23

// El Clásico // Joao Cancelo

Barca lykkedes i sommer med at låne João Cancelo hos Manchester City, og han forventes at få en stor rolle i morgen mod Real Madrid. Og portugiseren er selv ekstremt spændt på opgøret, hvilket han i går understregede i et interview.

Efter at have sikret Barcas tredje sejr ud af tre mulige i Champions League har Xavi efterfølgende kunne koncentere sig om at sætte holdet op til det forestående El Clásico. Det bliver en speciel oplevelse for flere af spillerne, som efter deres ankomst i sommer,står foran deres første møde med Real Madrid iført blaugrana-trøjen.

Det drejer sig især om Ilkay Gündogan, Oriol Romeu, João Félix og João Cancelo, der alle sandsynligvis er at finde i Barcas startopstilling. Og især sidstnævnte ser frem til mødet med Real Madrid, hvilket han forleden udtalte sig om, da portugiseren deltog i et interview med TV-kanalen Movistar+.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg ser frem til mit første El Clásico og jeg er meget spændt på det. Som jeg allerede har sagt, så har jeg altid ønsket at være her og spille for Barca. Det er den klub, som jeg holder mest af efter Benfica' sagde Cancelo.

Det er dog langt fra den første rivalisering, som forsvarsspilleren deltager i, da han i sin tid hos Manchester City også havde sine kampe mod Manchester United. Portugiseren har tilmed også deltaget opgørene mellem Benfica og Porto, samt Juventus og AC Milan, så han må siges at være bekendt med presset i disse storkampe.

El Clásico må dog, rent historisk, siges at være en kamp for sig, og udover at fremhæve sin begejstring for opgøret, kom Cancelo også ind på skadessituationen hos Barca:' Jeg tror ikke, at skaderne vil påvirke os, da jeg er sikker på, at vores andre spillere vil gribe deres chance, selvom de ikke har spillet helt så meget' sagde landsholdsbacken.

Catalanerne forventes da også at have Raphinha tilbage i truppen til kampen mod Real Madrid, ligesom Robert Lewandowski og Frenkie de Jong også nævnes i forbindelse med et comeback. Cancelo starter dog med sikkerhed inde, hvor han skal forsøge at dække op for Vinicius Jr., som Ronald Araújo ellers tidligere har dækket så flot af for.

.:FORSIDE:.