fbpx

City-boss om García: 'Han bliver vigtig for os'

Anders Lang Jensen - 13.10.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Barca forhandlede til det sidste i transfervinduet med engelske Manchester City om stortalentet Eric García, men en aftale kom ikke på plads inden deadline. Forsvarsspilleren bliver derfor hos City og her tror de fortsat meget på ham.

Det lignede længe, at englænderne ville kapitulere på deres høje transferkrav på Eric García, der har kontraktudløb efter sæsonen, men Manchester City blev aldrig tilfreds med Barcas økonomiske tilbud, og derfor bliver forsvareren i England for nu. City er dog godt tilfredse med at have García til rådighed.

’García er blevet en ung topspiller i forsvaret, som Pep tror på. Vi tror på, at beholde ham denne sæson har værdi for os, uanset hvad vi blev tilbudt for ham. Vi mener, han kan skabe bredde i truppen og kan vise sig vigtig i store kampe’, siger Chief of Football Operations i Manchester City, Omar Berrada til avisen Manchester Evening News.

’Denne sæson bliver svær for spillerne fysisk og mentalt. Programmet er overfyldt, og der vil blive mange kampe både i klubturneringer og på internationalt plan, som spillerne er nødt til at spille, så det er en meget sammenpresset og koncentreret sæson' fortsætter han.

’Vi havde drøftelser med Barcelona vedrørende Eric García. Vi var meget klare omkring, hvad vi mente, hans værdi var. Det var de ikke i stand til, eller villige til, at imødekomme, så vores beslutning var at beholde García. Vi tror, han bliver vigtig for os’, slutter City-chefen.

.:FORSIDE:.