fbpx

De Jong måtte vikariere i det centrale forsvar

FCBARCELONA.DK - 29.10.20

// Frenkie de Jong // Juventus


Med en karantæneramt Piqué og en skadet Umtiti havde Barca kun Araujo og Lenglet klar til det centrale forsvar mod Juventus. Da en skadet Araujo måtte lade sig udskifte i pausen måtte Frenkie de Jong rykke ned på den uvante plads i midterforsvaret.

Barca har i denne sæson fire centrale forsvarsspillere i førsteholdstruppen og her er tale om Piqué, Lenglet, Umtiti og Araujo. Onsdag mod Juventus havde Piqué karantæne og Umtiti sad fortsat ude med en skade, hvilket efterlod catalanerne med kun Lenglet og Araujo.

Og netop Araujo måtte allerede i pausen lade sig udskifte med en skade, hvilket efterlod Koeman med kun Lenglet tilbage som central forsvarsspiller. Det resulterede i, at Frenkie de Jong måtte rykke ned på en særdeles uvant plads i midterforsvaret. Heldigvis gjorde hollænderen det godt på den nye position, hvor han sammen med resten af forsvaret forhindrede italienerne i at udligne.

Tidligere har Sergio Busquets vikarieret flere gange i det centrale forsvar, men Koeman foretrak at bruge catalaneren på midtbanen, da han blev skiftet ind i stedet for Araujo.

På lørdag gælder det udekampen mod i den spanske liga mod Alavés og her kan Koeman glæde sig over, at han igen kan stille med Piqué og Lenglet i midterforsvaret.

.:FORSIDE:.