fbpx
Annonce

De Jong: 'Setien er ikke så forskellig fra Valverde'

Hozaifa Al Haddad - 29.01.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong

I et interview med Frenkie De Jong udtaler den unge midtbanespiller, at Quique Setién kun har implementeret meget små ændringer til holdet, siden den nye træner overtog holdet fra Ernesto Valverde.

Før Ernesto Valverde blev erstattet af Quique Setién havde holdet kun formået at score tre gange i to kampe. Ernesto Valverde blev kritiseret for ikke at være i stand til at få catalanerne til at spille flydende offensiv fodbold.

Setiéns hovedopgave var derfor at få holdet til at spille underholdende, baseret på boldbesiddelse, som de catalanske fans har været vant til at se med trænere som Cruyff og ikke mindst Pep Guardiola og Vilanova.

I et interview med AS fortæller De Jong om, hvordan Setiens første periode har været hos catalanerne, samt hvilke ændringer der er blevet foretaget. 'Han har ikke bedt mig om noget konkret. Idéen er at vi skal spille som vi gjorde under Valverde, med Barcelona-stilen. Det eneste der er ændret er små detaljer, men intentionen er stadig at holde på bolden' udtaler midtbanespilleren.

De Jong er glad for sin tilvænning på holdet og tilføjer: 'Det virker som om at jeg har tilpasset mig meget godt på holdet, hvilket jeg er glad for, men jeg ved at jeg kan præstere endnu bedre'.

Quique Setien har nu haft lidt mere end to uger til at forsøge at implementere sine ændringer og næste test bliver i morgen i pokalkampen mod Leganés.

.:FORSIDE:.