fbpx

Flere klubber i Saudi Arabien meldes lune på Alonso

Simon Arun Vrábel - 24.11.23

// Marcos Alonso

Marcos Alonso nyder slet ikke den spilletid som han ønsker, hvilket i den grad har sat gang i rygterne om forsvarsspillerens fremtid. Nu forlyder det, at flere klubber i Saudi Arabien overvejer at byde på Alonso til januar.

Kampen om spilletid i det catalanske forsvar er hård, og i øjeblikket står Marcos Alonso bagerst i køen, når Xavi skal sætte holdkortet. Det har angiveligt fået flere klubber fra Saudi Arabien til at spørger ind til spanierens situation, hvilket ultimativt kan betyde et lukrativt januarsalg.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den sportslige ledelse hentede i sommer 32-årige Marcos Alonso til Barca på en fri transfer fra Chelsea. Her var planen, at den venstrebenet spanier skulle supplere Alejandro Balde på venstrebacken, samt spille minutter i det centrale forsvars venstre side. På venstrebacken har Xavi dog valgt at benytte João Cancelo som afløser for Balde, imens Iñigo Martínez og Andreas Christensen begge står foran Alonso i det centrale forsvar.

Mundo Deportivo fortæller nu, at flere klubber i Saudi Arabien derfor lurer på Marcos Alonso, som hverken har ytret utilfredshed med mængden af spilletid eller et ønske om at blive i Barca. Avisen fortæller, at det især er klubberne Al-Hilal, Al-Ettifaq og Al-Ittihad som har spurgt ind til situationen omkring Alonso, og det er slet ikke utænkeligt, at den sportslige ledelse vil sælge spanieren til januar.

Saudi Arabien er velkendt for at betale gavmildt for store europæiske stjerner, og med et CV som tæller kampe for Barcelona, Chelsea, Fiorentina og det spanske landshold, kan Barca stå til en pæn fortjeneste på en spiller, som man tilegnede sig kvit og frit for halvandet år siden. Det helt store spørgsmål er, hvad Marcos Alonso selv ønsker for sin fremtid.

I denne sæson har venstrebacken nemlig kun spillet syv kampe og kun en enkelt gang er det blevet til fuld tid, imens det i alt er blevet til 44 kampe i blaugrana..:FORSIDE:.