fbpx

Frenkie de Jong ventes klarmeldt i morgen

FCBARCELONA.DK - 14.07.20

© FC Barcelona
// Frenkie de Jong

Alt tyder på, at Frenkie de Jong langt om længe meldes klar, når holdet træner i morgen. Hollænderen har trænet med den seneste uge og han forventes at blive en del af trup, som Quique Setién udtager i morgen til kampen mod Osasuna.

Alle havde ventet at se De Jong udtaget til kampen mod Valladolid i lørdags, men Quique Setién fandt det for risikabelt, efter den lange skadespause på en måned, som følge af en skade i den ene lægmuskel.

De Jong har kun spillet en enkelt kamp siden coronapausen, nemlig mod Mallorca den 13. juni. I den mellemliggende periode har Barca sat førringen i ligaen over styr og med to runder tilbage, ser mesterskabschancen nærmest umulig ud.

I dag trænede De Jong med på helt normal vis, hvor han var oppe i maksimalt tempo. Derfor vil det være en stor overraskelse, hvis han ikke får minutter mod Osasuna.

For De Jong handler det først og fremmest om at genfinde formen, så han kan hjælpe holdet i Champions League, hvor Barca den 8. august skal forsøge at kvalificere sig til kvartfinalen.

.:FORSIDE:.