fbpx

Frenkie de Jong: 'Vi vil slutte sæsonen godt af'

FCBARCELONA.DK - 13.08.20

// Frenkie de Jong


Frenkie de Jong har sat sig i stolen til en snak med Barca TV, om hvad der venter i Lissabon. Hollænderen har intet imod at Bayern München gøres til favorit af mange, for han tror på Barcas muligheder for en sejr.

'Jeg er ligeglad med hvem man gør til favorit. Bayern er et godt hold, men vi må se hvad der sker. Efter kampen ved vi hvem der er bedst. Vi er også en af favoritterne, for det er Barca altid, men der er adskillige hold der kan vinde Champions League' udtaler han.

'Holdet tror meget på sig selv op til turen til Lissabon. Vi har et af verdens bedste hold med gode spillere. Vi føler en god energi og har det godt som hold' fortsætter han.

Her er hvad han også kommenterede:

Det afgøres over en enkelt kamp:
'Formatet giver en lille fordel for de hold der ikke er favoritter, for de har større muligheder for at overraske i én kamp end i to'.

Foretrukken position på midtbanen:
'Vi har et godt  hold med mange gode spillere til midtbanen. Jeg har intet problem med at spille hvilken som helst position'.

Sæsonen indtil nu:
'Det har været en svær sæson. Det vigtigste er være selvkritisk for at kunne forbedre sig som hold. Vi har skiftet træner og der er sket mange ting, men vi vil forsøge at slutte sæsonen godt af ved at vinde Champions League'.

Messis betydning for holdet:
'Messi er anderledes end alle andre. Han er med afstand verdens bedste. At have Messi på sit hold er altid en stor fordel'.

.:FORSIDE:.