fbpx

Frenkie de Jong: 'Jeg er glad for at være i Barca'

Magnus Wind - 28.01.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong

For et års tid siden blev det offenliggjort, at Frenkie De Jong ville skifte til Barca fra hollandske Ajax. I den forbindelse har midtbanespilleren medvirket i et interview, hvor han blandt andet snakker om tilværelsen i klubben. 

Frenkie De Jong har gjort en god figur på den catalanske midtbane, siden han i sommer skiftede til Barca fra Ajax. Skiftet blev allerede offenliggjort i januar måned, altså for et års tid siden. Hollænderen har derfor medvirket i et stort interview med den catalanske sportavis Sport, hvor han blandt snakker om sin nuværende tilværelse og livet generelt i Barcelona. Her er et uddrag fra interviewet: 

Nyder du at være her: 
'Jeg nyder det virkelig. Min drøm som barn var altid at spille for Barca. Jeg er virkelig glad for at være her. Vi kan forbedre os, selvfølgelig, men lige nu nyder jeg det'.

Største overraskelse i Barcelona: 
'Ikke noget specielt. Jeg er overrasket over hvad klubben gør ved folk. I Ajax var der også mange som kom og så os, men her er hverdagssnakken altid om Barca'. 

Afslutte karrieren i Barca: 
'Det håber jeg. Jeg har altid ønsket at spille for Barca. Man ved aldrig hvad der kan ske i fremtiden, men jeg er glad her og der er intet højere niveau end Barca'.

Bedste spiller relation: 
'Det er svært at vælge en, men da jeg ankom til klubben hjalp Busquets mig med mange ting. Han sendte mig en besked inden jeg ankom og spurgte om jeg havde brug for hjælp med noget. Alle har dog været hjælpsomme'. 

Vil sæsonen ende godt:
'Det håber jeg. Vi er stadig med i tre turneringer og vi befinder os i en god position. Vi kæmper i La Liga med Real Madrid og er videre i både Champions League og Copa del Rey'. 

Personlige præstationer: 
'Jeg vil sige 6/10. Jeg har spillet mange minutter og jeg har mere eller mindre spillet godt. Jeg er glad, men mine præstationer kunne være bedre'.

.:FORSIDE:.