fbpx

Gavi, Araújo og Messi er ledelsens førsteprioritet

Simon Arun Vrábel - 30.05.23

// Lionel Messi // Ronald Araujo // Gavi

Barca har afleveret deres økonomiske plan til La Liga, som dog har udbedt sig tid til at se planen ordentligt igennem. Når godkendelsen forhåbentligt snart kommer, har den sportslige ledelse sin prioriteringsliste for sommeren klar.

Der er mange ting, som den sportslige ledelse skal håndtere denne sommer, for imens Xavi ønsker forstærkninger skal omkostningerne samtidig barberes ned. Det bliver derfor en svær balancegang som gør, at hver eneste beslutning, som har økonomisk betydning, skal overvejes. Afgangene af Jordi Alba og Sergio Busquets har gjort økonomien mindre stram imens det omvendt har en stor sportslig betydning for holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Mundo Deportivo fortæller, at planen angiveligt er at få indskrevet Gavi og Araújo lige så snart at økonomien tillader det. De to unge talenter har været en del af stammen på Xavis hold i denne sæson, og man anser dem begge som værende hjørnestenene i opbygningen af holdet. I denne sæson har ledelsen, forgæves, forsøgt at indskrive dem begge, og derfor ønsker man at få styr på deres kontrakter hurtigst muligt.

Derudover er planen at have kapital til at tilbyde Messi en kontrakt således, at det ikke er økonomien, som afholder parterne fra at finde hinanden. Det er endnu uvist om Messi ønsker at vende tilbage til Barca, men man ønsker ikke at stå i en situation, hvor man har brugt pengene andetsteds og derfor – endnu engang – må lade den stramme økonomi stå i vejen for, at Messi kan slutte sin glorværdige karriere i blaugrana.

Selvom avisen ikke fortæller noget om ledelsens andre prioriteter, så har Xavi udtalt, at man er på udkig efter en ny defensiv midtbanespiller til at erstatte Sergio Busquets. Derudover florerer der flere rygter om, at man ønsker at forstærke angrebet samt højre back.

.:FORSIDE:.