fbpx

Grædende Alves fastholdt sin uskyld i retten

FCBARCELONA.DK - 08.02.24

// Dani Alves

Retssagen mod Barca-ikonet Dani Alves, der er anklaget for voldtægt, er godt i gang i Barcelona. I går afgav han selv forklaring og her forsikrede han om, at alt var foregået frivilligt og at han ikke havde været voldelig.

Efter to dage med vidneforklaringer, kom turen i går aftes til Dani Alves, der skulle forklare sin side  af sagen. Her kom Alves med meget specifikke detaljer om forløbet og hele vejen forsikrede han om, at alt var foregået frivilligt og at han på intet tidspunkt havde været voldelig.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alves erkendte også, at han var meget beruset på diskoteket og at han var flov over sit sidespring, da han tidligt om morgen kom hjem til sin sovende kone.

Det var en tydeligvis meget berørt Dani Alves der udtalte sig, for han brød flere gange ud i gråd. Han fortalte at han nærmest er blevet ruineret, da hans bankkonti er blevet blokeret og flere sponsorer har ophævet deres kontrakter som følge af sagen.

Forklaringen fra Alves står i klar modsætning til kvindens forklaring, der går på vold og fastholdelse i situationen.

Der er endnu uvist hvornår retssagen afsluttes og der afsiges dom. Dani Alves risikerer op til 12 års fængsel, hvis han dømmes skyldig..:FORSIDE:.