fbpx

Kæmpe medieopbud ved Dani Alves' retssag i dag

FCBARCELONA.DK - 05.02.24

// Dani Alves

Den meget omtalte retssag, hvor Barca-ikonet Dani Alves er anklaget for voldtægt, starter i dag i Barcelona. Hele 270 mediefolk fra hele verden har meldt deres ankomst og vil dække begivenheden.

Dani Alves har siddet varetægtsfængslet i over et år, fordi myndighederne frygter han vil flygte hjem til Brasilien, der er ikke har en udvekslingsaftale med Spanien. Nu kommer sagen endelig for retten, med første retsmøde i dag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


270 mediefolk vil følge sagen fra et nærliggende lokale, hvor de kan følge med på et internt tv-system. Her er det hverken tilladt at optage billede eller lyd, men de må godt referere skriftligt hvad der bliver sagt. I alt 28 vidner er indkaldt i sagen, der kommer til at løbe over tre dage. Det er endnu uvist, hvornår dommen offentliggøres.

Den generelle vurdering er, at Alves står med en meget svag sag, ikke mindst fordi han flere gange har ændret forklaring, efterhånden som beviserne har modsagt ham. Forklaringerne skulle angiveligt være gået fra at nægte ethvert kendskab til episoden til at erkende, at have haft sex med kvinden..:FORSIDE:.