fbpx

Griezmann: 'Har respekt for dem der gav mig alt'

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.12.19

© Getty Images
// Antoine Griezmann // Real Sociedad

Efter kampen mod Real Sociedad var Griezmann tydeligvis skuffet over ikke at vinde, men han ankerkendte også baskernes indsats. Han forklarede også hvorfor han ikke ville fejre sin scoring mod sin tidligere klub.

'Vi havde begge vores perioder hvor vi styrede kampen og havde muligheder for at score det tredje mål, men det er ærgeligt, at ví spillede uafgjort, fordi vi gjorde alt hvad vi kunne. Nu må vi lære af det og gøre os klar til El Clásico' sagde Griezmann.

'De startede kampen rigtig godt og vi holdt ikke taktikken, men vi løste det og skabte muligheder, men kunne ikke vinde kampen' tilføjede han.

På det personlige plan går det dog bedre med holdkammeraterne for Griezmann. 'Uden for banen og i omklædningsrummet går det hele meget godt og det bliver helt sikkert bedre' afslørede han.

Griezmann fejrede ikke sit mål og det var der en særlig grund til. 'Jeg vil aldrig fejre et mål her. Jeg har allerede scoret her før på det gamle Anoeta med Altético, hvor jeg heller ikke gjorde det, fordi jeg har respekt for dem der gav mig alt. Derfor fejrede jeg det heller ikke denne gang' afsluttede han.

.:FORSIDE:.