fbpx

Guardiola: 'Håber Eric García forlænger med City'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 11.07.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Det er ingen hemmelighed, at Barca har et godt øje til Manchester Citys Eric García, som fik sin fodboldopdragelse i La Masia. Nu har Guardiola taget bladet fra munden og kommenteret Barcelonas interesse.

Med kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt hos Manchester City, har Eric García udviklet sig til et af de varmeste navne til at forstærke Barcelonas midterforsvar. Den blot 19-årige catalaner har vist yderst lovende takter for englænderne på det seneste, og med en fortid i La Masia, tegner der sig derfor et billede af en ideel Barca-midtstopper.

Guardiola har dog ikke i sinde at skille sig af med sin forsvarsjuvel lige foreløbigt, hvilket han slog fast i et nyligt interview med catalanske Sport. 'Eric har endnu et år tilbage af sin kontrakt. Hvis Barca vil have ham, er de nødt til at ringe til os. Men vi har tænkt os at forsøge at overbevise ham om at blive her, da vi ser ham have en fremtid hos os de næste mange år' udtalte City-træneren.

Ifølge Sports kilder har Barca dog allerede informeret Manchester City om deres interesse i Eric García, hvilket Guardiola blev gjort opmærksom på og bedt om at kommentere. 'Vi vil have ham til at blive hos os. Men hvis ikke han ønsker dette, er der intet vi kan gøre. Spilleren selv, hans agent og hans familie ved alle, at vi tror på ham' fortsatte Guardiola.

Eric Garcías nuværende kontrakt løber indtil 2021, og Manchester City har brugt flere måneder på at overbevise spilleren om at forlænge. Den stigende interessere fra Barca lader dog til at have sat forhandlingerne på pause, på trods af en langt mere fremtræden rolle for City efter corona-pausen, hvor han er startet inde i tre kampe, heriblandt mod Arsenal og Liverpool.

.:FORSIDE:.