fbpx

Gündogan har renset luften efter skarpe kommentarer

Anders Lang Jensen - 02.11.23

// Gündoğan

Barcas Ilkay Gündogan var tydeligt skuffet efter nederlaget til Real Madrid i sidste weekend, og tyskeren var utilfreds med holdkammeraternes reaktion efter kampen. Gündogan har dog nu forklaret sin kritik internt overfor holdet.

'Jeg vil ikke gå over stregen og sige noget, jeg ikke burde, men når du taber, skal du have dine følelser ud. Jeg kommer lige fra omklædningsrummet og folk er skuffede, men efter en så vigtig kamp og et unødvendigt resultat, vil jeg gerne se mere frustration, mere vrede og skuffelse. Det er en del af problemet'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg kom ikke for at tabe sådanne kampe eller tillade, at vi efterlader så store huller’, sagde Gündogan efter nederlaget i El Clásico. Efterfølgende har midtbaneprofilen følt sig nødsaget til at uddybe sine kommentarer overfor resten af Barca-mandskabet.

Ifølge journalisten Santi Ovalle og mediet Cadena SER har Ilkay Gündogan nemlig taget ordet foran resten af holdet inden træning onsdag formiddag i denne uge. Her forklarede tyskeren angiveligt, at han ikke pegede fingre ad nogle spillere i forbindelse med sine skarpe kommentarer efter El Clásico.

Allerede inden Gündogans egen forklaring foran resten af truppen gik meldingerne på, at alle omkring førsteholdet kun tog midtbanespillerens kommentarer som en positiv ting. Den vindermentalitet, Gündogan besidder, er vigtig for holdets udvikling, og den rolle har tyskeren taget på sig fra start.

gundogan34

.:FORSIDE:.