fbpx

Hansi Flick ventes til Barcelona i dag

FCBARCELONA.DK - 28.05.24

 


Det trækker gevaldigt op til en officiel bekræftelse af, at Hansi Flick bliver ny træner for Barca. Den 59-årige tysker forventes at ankomme til Barcelona i dag, for at underskrive en kontrakt for de næste to sæsoner.

Mandagen blev angiveligt brugt for at få de sidste detaljer på plads omkring ophævelsen af Xavis kontraktmæssige forhold, så klubben ikke længere er forpligtet overfor ham. Dermed er vejen banet for holdets nye cheftræner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt tyder efterhånden på, at det bliver Hans-Dieter Flick, bedre kendt som Hansi Flick, der overtager trænerjobbet og det bliver muligvis allerede bekræftet i løbet af i dag.

Avisen Mundo Deportivo fortæller, at Flick i dag ankommer til Barcelona, for at starte i sit ny job, selvom kontrakten først gælder fra 1. juli. Det skulle være planen at tyskeren giver et kort interview til klubbens egne medier, og at den officielle præsentation finder sted på et senere tidspunkt, der endnu ikke er fastlagt.

Den første arbejdsopgave for Hansi Flick bliver at mødes med sportsdirektør Deco, for at indlede planlægningen af den nye sæson. Her skal der drøftes hvilke spillere der skal væk og hvem der skal hentes til klubben.

flick10F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.