fbpx

Internationale medier storroser Pedri efter Juve-kamp

Magnus Wind - 29.10.20

// Juventus // Pedri


17-årige Pedri var atter at finde i Ronald Koemans startopstilling, da Barca onsdag aften besejrede Juventus med 2-0. Efter kampen har Pedri modtaget mange roser af den internationale fodboldpresse for sit spil.

Onsdag aften tog Barca en flot skalp, da catalenerne besejrede Juventus med 2-0 i Torino i Champions League. Ronald Koeman havde endnu engang besluttet at lade 17-årige Pedri være en del af startopstillingen. Spanieneren spillede en flot kamp og har generelt fået en god start på tilværelsen i Barca. 

Efter kampen mod Juventus har den internationale fodboldpresse stået i kø for at storrose unge Pedri. De to Madrid-baseret aviser Marca og AS bruger blandt andet udtryk som 'en stjerne er født' og 'Pedri er årtiets signing'. Hos italienske La Gazzetta dello Sport skriver man følgende: 'Født i 2002 - Pedri bekræftede mod Juventus, at han har de nødvendige værktøjer til at begå sig i en så stor klub som Barca'. 

De engelske kommentatorer, som kommenterede opgøret mellem Barca og Juventus, brugte under kampen ord som 'simpelhed, personlighed og talentfuld'. Der er ingen tvivl om, at Barca har fundet en rigtig talentfuld spiller, som forhåbenlig kan være med til, at tegne holdet i fremtiden.

.:FORSIDE:.