fbpx

Journalist: 'Messi har bedt om at stoppe i Barca'

FCBARCELONA.DK - 16.08.20

// Lionel Messi


Ifølge den normalt troværdige journalist Marcelo Bechler, så har Lionel Messi bedt om at forlade Barca med øjeblikkelig virkning. Argentineren skulle have fået nok af ledelsen og det mangelfulde sportslige projekt i klubben.

Det er journalisten Marcelo Bechler, som blandt andet var mandel, som afslørede Neymars skifte til PSG, som søndag aften kan afsløre, at Lionel Messi angiveligt har bedt om at få ophævet kontrakten med det samme.

Ifølge Marcelo Bechler skulle Lionel Messi nu have fået nok af ledelsen i Barca og nok af det sportslige projekt, som i de seneste år har efterladt catalanerne i den kæmpe krise, som kulminerede fredag aften mod Bayern München.

Der er tvivl om, hvor vidt Messi selv kan bestemme, om han vil forlade Barca eller om han skal nå frem til en aftale med klubben. Tidligere var meldingerne, at Messi tilbage i maj skulle meddele, hvis hans kontrakt skulle ophæves efter den netop overståede sæson. Det bad argentineren ikke om, men da sæsonen er blevet forlænget på grund af corona-pausen, går nogle meldinger på, at Messi fortsat har muligheden for at forlade Barca kvit og frit denne sommer hvis han ønsker det.

Det bliver dermed særdeles spændende at følgende udvikligen i de kommende dage. Her forventes der en fyring af træner Quique Setién, en fyring af den sportslige ledelse med Eric Abidal i spidsen, at præsident Josep Maria Bartomeu vælger at gå af, og at Messi måske forlader Camp Nou. Vi følger udviklingen tæt her på fcbarcelona.dk.

.:FORSIDE:.