fbpx

Klopp: 'Messi er den bedste spiller jeg har set'

FCBARCELONA.DK - 04.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi // Klopp

Messis sjette Ballon d'Or kåring er stadig forsidestof hos alle sportsmedier. I går erkendte Liverpool-træner Jürgen Klopp, at han gerne havde set Van Dijk vinde, men han forstår udmærket at det blev Messi.

'Jeg tror at jeg mindst 500.000 gange har sagt til Leo Messi, at han sandsynligvis er den bedste spiller jeg har set i hele mit liv. Da jeg var lille så jeg Pelé og Beckenbauer og derefter Maradona. Nu ser jeg Messi. Jeg ved ikke hvordan de andre ville have spillet i dag, men det ville helt sikkert være excellent, men Leo er bedre og er den fortjente vinder af seks Ballon d'Or' kom det fra tyskeren i går.

Alligevel havde Klopp håbet på, at det var blevet hans egen spiller, Virgil van Dijk, der var blevet hyldet med den store ære.

'Hvis det er sådan folk ser det, er der ingen problemer med det. Jeg ser lidt anderledes på det. Jeg husker ikke en sæson med en så spektakulær forsvarsspiller. Hvis Van Dijk derfor havde vundet, ville det også være korrekt' fortsatte han.

Efter gallaen udtalte Van Dijk, at man skal respektere storhed, da han kommenterede Messis kåring og den udtalelse fik også en kommentar af Klopp. 'Det som Virgil sagde efter at have set Messi vinde, viser kun hvilken fantastisk person han er' afsluttede Liverpools træner.

.:FORSIDE:.