fbpx

Koeman: 'Vi manglede at afgøre kampen tidligere'

FCBARCELONA.DK - 29.10.20

// Champions League // Juventus // Ronald Koeman


Ronald Koeman var tydeligvis godt tilfreds med indsatsen, da han udtalte sig efter 0-2 sejren over Juventus i Torino. Alligevel ville han gerne have haft, at kampen var blevet lukket tidligere end det blev tillfældet.

'Det er altid vigtigt at skabe muligheder og vi var dem overlegne med vores spil. Vi spillede med god dybde og resultatet er retfærdigt. Det vi manglede var at afgøre kampen tidligere, for vi havde klare chancer, men Antoine var uheldig, for hans afslutninger kunne ikke have været bedre' indledte han.

Han blev spurgt til Pedri, der havde spillet en flot kamp. 'Det er ikke godt at fremhæve en enkelt. Holdet viste moral og selvtillid. Vi viste personlighed mod et stærkt hold' var svaret.

Da Araujo måtte udgå, var det De Jong der blev rykket ned i forsvaret og det blev Koeman bedt om at forklare. 'Vi vidste fra starten af sæsonen af, at vi er begrænset i det centrale forsvar. Hvis der mangler den ene eller den anden, er vi i problemer. De Jong har spillet der før med Holland og han gjorde det godt' sagde han.

Til sidst blev der spurgt til den ledelsesmæssige krise i Barca. 'Jeg synes vi skal tænke på det sportslige og præsidentens beslutning påvirker os ikke, så det er ikke noget der bekymrer mig. Vi lægger vores energi i fodboldspillet, for det andet er ikke i vores hænder' afsluttede hollænderen.

.:FORSIDE:.