fbpx

Konstellationen Pjanic-De Jong fungerede mod Juve

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.10.20

// Frenkie de Jong // Miralem Pjanic // Juventus


En af de ting vi lærte fra sejren mod Juventus i går var, at Miralem Pjanic fungerede godt på den centrale midtbane sammen med Frenkie de Jong. De to styrede midtbanen og spillede godt sammen med mange pasninger mellem sig.

Koeman startede med Miralem Pjanic fra start på bekostning af Sergio Busquets mod Juventus onsdag aften, hvor bosnieren spillede sammen med Frenkie de Jong på midten. Det viste sig at være en god beslutning af hollænderen, for de to Barca-spillere spillede godt sammen i den første halvleg de fik sammen.

De fik nemlig kun første halvleg sammen, da De Jong i anden halvleg måtte vikariere i det centrale forsvar, fordi Araujo måtte udgå med en skade i pausen. Det forhindrede dog ikke Pjanic i at forstætte de gode takter på midten i anden halvleg.

Det eneste dårlige man kan sige om Pjanic er, at han tog sig en ordenlig blunder i starten af kampen, da han næsten forærede et mål væk til Juventus ved at spille bolden ind foran eget mål med det lidt dårligere venstre ben.

Udover det var det ellers en Pjanic, der spillede godt og viste, at han sagtens kan indgå i det catalanske småspil på midten. Det var dermed en Pjanic, som pyntede på midtbanen mod hans tidligere klub Juventus.

.:FORSIDE:.