fbpx

L'Equipe: Barca-Napoli spilles alligevel på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 15.06.20

© Getty Images
// Champions League

Forleden påstod den tyske avis Bild, at Barcas udskudte og afgørende ottendedelsfinale i Champions League mod Napoli skulle spilles i Lissabon på neutral bane. Den historie skyder den franske avis L'Equipe nu til jorden.

Rygterne går på, at UEFA har tænkt sig at lade kvartfinaler, semifinaler og finalen i Champions League spille over enkelte knal eller fald kampe på neutral bane i Lissabon. Forleden kunne tyske Bild så meddele, at også de resterende ottendedelsfinaler skulle spilles i Lissabon, hvilket også inkluderer Barca-Napoli.

Nu skyder franske L'Equipe dog den historie til jorden og meddeler, at UEFA angiveligt vil lade de resterende ottendedelsfinaler spilles på de stadions, som de hele tiden har været plablagt at skulle spilles på. Det betyder, hvis L'Equipe har ret, at returkampen mellem Barca og Napoli skal spilles på Camp Nou. Den første kamp i Italien endte som bekendt med 1-1.

Opgøret på Camp Nou vil dog blive spillet bag lukkede døre og uden tilskuere, men det vil uden tvivl være mere fair for Barca, at man får lov at spille hjemme på eget stadion i returkampen, lige som Napoli spillede den første kamp på deres hjemmebane.

.:FORSIDE:.